Aktiviteter - Insamlingar

Här presenteras aktiviteter och händelser som Hela Barn deltagit i.Läkare bryter nya vägar, konferens i integrativmedicin Print E-mail
Thursday, 29 November 2012 20:08
There are no translations available.

 

Fredagen  23/11 var jag för Hela Barns räkning i Stockholm för att bevaka en intressant konferens i integrativ medicin (skolmedicin och komplementärmedicin ihop). http://www.integrativ-medicin.se Fantastiska läkare och forskare som vågar stå upp och bryta nya vägar! :-)

 

Lite av innehållet:

Read more...
 
Rekommendation från FN Print E-mail
Saturday, 24 November 2012 08:23
There are no translations available.

Var 5:e år skriver Sverige/Socialdepartementet en rapport till FN:s Barnrättskommitté som handlar om hur Sverige lever upp till Barnkonventionen (FN:s konvention om barnets rättigheter). Rapporten svarra också på de rekommendationer som Sverige har fått från FN vid tidigare års hearings.

I de senaste rekommendationerna från FN till Sverige rekommenderade FN (tack vare Hela Barns påveransarbete) att Sverige skulle ändra lagen som förbjuer barn under åtta år möjligheten till alternativ- och komplementärmedicinsk vård och behandling. I 2012 års rapport till FN skriver Sverige såhär i frågan:

Read more...
 
Hela Barn på konferens om Integrativ medicin Print E-mail
Tuesday, 15 May 2012 13:41
There are no translations available.

 

halsoframjandetDen 4 maj 2012 höll Hälsofrämjandet en konferens i Stockholm om integrativ medicin. Med integrativ medicin menas en kombination av skol-, alternativ- och komplementärmedicinska metoder.

Det var många som deltog på konferensen vilket visar att det finns stort intresse i frågan.

Read more...
 
Hela Barn på Älvsjömässan Print E-mail
Friday, 11 November 2011 20:13
There are no translations available.

Möt Hela Barn på Hälsomässan i Älvsjö! Nu på söndag, 13 november är det Familjens Dag på Hälsomässan i Älvsjö. Mellan 10 - 12 har ni möjlighet att träffa vår representant Lina Lanestrand i monter C18:30. Vi tackar Vetenskaplig Homeopati, en homeopatisk patientförening för inbjudan att stå i deras monter.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Page 1 of 4