Välkommen till nätverket

Hela Barn i Sverige

Hela Barn är ett partipolitiskt och religiöst obundet nätverk som arbetar för att barn under åtta år ska få tillgång till komplementär- och alternativmedicinsk (CAM) vård och behandling i Sverige.

I våra grannländer Norge, Danmark och Finland samt i resten av Europa är det naturligt och tillåtet att söka en CAM-terapeut för sitt barn oavsett ålder. Detta bör vara möjligt i Sverige också.

Nätverket Hela Barn i Sverige är för närvarande vilande och väntar på ett strategiskt bra tillfälle att återuppta sitt arbete.

Om du är intresserad av att aktivt driva föreningens arbete vidare är du välkommen att skicka ett mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen .

Övriga frågor kan vi tyvärr inte hantera.

Bästa hälsningar

Nätverket Hela Barn i Sverige

 

Vi vet att det finns större möjligheter för att få friskare barn med hjälp av CAM jämte skolmedicinsk behandling och ser detta som en viktig sak att arbeta för. Barnen är vår framtid och de ska ha bästa tänkbara förutsättning till vård och behandling oavsett om den är skolmedicinsk eller komplementärmedicinsk.

Nätverket Hela Barn arbetar ideellt för att sprida information om hur lagen begränsar föräldrars val av vård för sina barn. Vi för en dialog med politiker och myndigheter för att successivt nå det huvudsakliga målet att ändra den svenska lagen så att det blir tillåtet att söka komplementärmedicinsk behandling i Sverige oavsett ålder.

Vi behöver ditt stöd! Bli medlem ( endast 100 kr/år ) vilket bidrar till mer resurser för påverkansarbetet.


Vill du vara med att stödja vår kampanj?
Skriv ut lista för namninsamling