Ge dig ut på en spökvandring i Stockholm

Upplev en helt ny sida av Stockholm och möt de människor som förändrat landet och påverkat historien. Huvudstaden har en rik historia som många nog känner till men som man själv inte fått någon nära anknytning till. Man har inte mött de människor som levde och som var med när landet förändrades. Du kan gå på en fantastisk spökvandring i Stockholm och uppleva huvudstaden på ett helt nytt sätt. De som mött öden som förändrat landet har inte kunnat gå vidare utan finns kvar.

Möt personerna och hör deras berättelser på ett helt nytt sätt. Det finns mycket du inte känner till och många livsöden som påverkats genom århundradena. Att våga sig ut på nya äventyr och möta de spöken som finns i Gamla stan är något helt fantastiskt. Det är ett sätt för dig att kunna få nya upplevelser och träffa på bekanta personer du känner till från vår historia. Många har inte kunnat gå vidare då de genom sina tragiska livsöden fastnat.

Spökvandringen i Stockholm låter dig uppleva något nytt

Du tror säkert att du känner till allt om Stockholm, men det finns mycket du inte känner till. Många livsöden som har gjort en stor skillnad för hur landet utvecklats. Det är mycket som hänt i huvudstaden som påverkat dess invånare. Ge dig ut på en spökvandring i Stockholm och möt människor som inte kunnat komma vidare. Människor som fastnat här och som kanske kan komma vidare efter att du hört deras berättelser. Historien är fylld av människor som levt vanliga liv tills något har hänt. Våga höra deras berättelser och ta reda på mer om dem i ett möte du sent kommer att glömma.