Anlita ett bra företag för 5 axlig fräsning

När det gäller 5 axlig fräsning så är det smart att anlita ett företag som kan detta. Om ni har behov av hjälp med 5 axlig fräsning, så är det bara för er att vända er till Arentorps Legoindustri. Detta företag har flera bra tjänster att tillgå. Bland annat så sysslar de med detta:

  • Skärande bearbetning
  • 5-axlig fräsning
  • CNC svarvning
  • Legotillverkning
  • Härdning
  • Ytbehandling

De använder sig av en CNC svarv eller en 5-axlig fräs just för att kunna genomföra det som kallas för skärande bearbetning. De samarbetar även med en tredje part, som är de som utför härdning och ytbehandling.

Skärande bearbetning via en 5-axlig fräs

Är det så att ni behöver ha 5 axlig fräsning, så är detta en av de tjänsterna som finns hos Arentorps. Det som de kan göra hos sig, det är flera olika typer av fräsning och svarvning. Hos dem finns det en bra maskinpark med bland annat tio CNC-svarvar och tre fleroperationsmaskiner varav en vertikal fullt simultant 5-axlig fleroperationsmaskin.

Det finns en stor fördel med att använda 5 axlig fräsning och det är att den passar bra för att tillverka detaljer som har flera arbetsplan. Det gör att det är enkelt att få fram former som är komplexa. Dessutom är det en metod som är effektiv, flexibel och lönsam.

Anlita en bra mekanisk verkstad

Arentorps Legoindustri har flera tjänster och de verkar både som en mekanisk verkstad samt att de utför legotillverkning. Detta företag startade under 1950-talet och hos dem går det att få den hjälp ni behöver ha.